Sprekers

Dr.ir. Martin van Staveren MBA (dagvoorzitter en spreker)

Dr.ir. Martin van Staveren MBA (dagvoorzitter en spreker)

Risico en onzekerheid. Je kunt er de ogen voor sluiten, of er realistisch mee omgaan. Van dat laatste heeft Marin van Staveren zijn vak gemaakt. Als risico-expert staat hij voor anders omgaan met risico’s. Vanuit risicobureau VSRM adviseert hij allerlei soorten organisaties over realistisch en vernieuwend risicomanagement. En hij is onder andere kerndocent aan de Executive Masteropleiding Risicomanagement, Universiteit Twente. Martin is auteur van Risico gestuurd werken in de praktijk.

 
Prof.dr. Sylvie C. Bleker-van Eyk

Prof.dr. Sylvie C. Bleker-van Eyk

Sylvie Bleker is internationaal jurist en als senior director bij PwC Forensic Services en hoogleraar Compliance & Integriteit Management aan de VU. Zij heeft een lange carrière achter zich waarin zij talloze forensische onderzoeken heeft gedaan in binnen- en buitenland. Tevens was ze bestuurder van Stork & Fokker Technologies en heeft ze verschillende organisaties van binnenuit geobserveerd, van financiële instelling tot maakindustrie en energie. Een groot aantal publicaties over compliance en integriteit staat op haar naam.

 
Dr. B.C.H. Krutzen

Dr. B.C.H. Krutzen

Ben Krutzen is Partner Risk Advisory bij KPMG. Hij heeft een academische achtergrond in de theoretische fysica. Hij werkte 25 jaar voor Royal Dutch Shell, in verschillende research en management functies. De laatste zes jaar was hij verantwoordelijk voor Shell’s wereldwijde strategie op het gebied van Information Risk Management. Hij verzorgde hierover de rapportages aan de Audit Committee en de Board. Sinds dit jaar richt Ben zich bij KPMG op het transformeren van risico management door het toepassen van digitalisatie.   

 
Drs. Stephan van den Broek RA RC

Drs. Stephan van den Broek RA RC

Stephan houdt zich bezig met 'opportunity & risk management' en heeft zich als financial aangeleerd continu vooruit te kijken. Hij is partner van Management Meets Singularity en verbonden aan Koenen en Co. Hij heeft meerderde boeken op zijn naam staan, waaronder Management in Singularity, over de impact van exponentiële technologische veranderingen op organisaties.

 
Dr. Kees Tillema

Dr. Kees Tillema

Kees Tillema is managing director bij Het Zuiderlicht Managementadviseurs. Samen met zijn collegae begeleidt hij intensieve veranderprojecten in organisaties. Hij heeft zich jarenlang verdiept in de wisselwerking tussen de economie en de sociologie van organisaties. Kees is daarnaast verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

 
Ir. Katja Staartjes

Ir. Katja Staartjes

Katja Staartjes bereikte als eerste Nederlandse vrouw de top van Mount Everest (8848 m) en leidde een aantal expedities. Voor haar passie zegde ze haar managementbaan op. Katja vertaalt haar ervaringen met klimexpedities naar organisaties. Tijdens het klimmen is zij niet alleen gefocust op de top, maar altijd bezig met veiligheid en risico’s. Want succes is er pas na een veilige afdaling van het hele team. Katja is spreker en auteur over leiderschap, teamwork en risico’s managen. Eind 2017 verschijnt haar vierde boek in samenwerking met fotograaf Menno Boermans: 'Topteams - Samen bergen verzetten'.

 

Voor deelname aan dit event ontvangt u PE-punten/uren:
NBA 5, RFM 4

GRATIS voor deelnemers:
Risicogestuurd werken in de praktijk!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.