Sprekers

Dr.ir. Martin van Staveren MBA (dagvoorzitter en spreker)

Dr.ir. Martin van Staveren MBA (dagvoorzitter en spreker)

Risico en onzekerheid. Je kunt er de ogen voor sluiten, of er realistisch mee omgaan. Van dat laatste heeft Marin van Staveren zijn vak gemaakt. Als risico-expert staat hij voor anders omgaan met risico’s. Vanuit risicobureau VSRM adviseert hij allerlei soorten organisaties over realistisch en vernieuwend risicomanagement. En hij is onder andere kerndocent aan de Executive Masteropleiding Risicomanagement, Universiteit Twente. Martin is auteur van Risico gestuurd werken in de praktijk.

 
Prof.dr. Sylvie C. Bleker-van Eyk

Prof.dr. Sylvie C. Bleker-van Eyk

Sylvie Bleker is internationaal jurist en als senior director bij PwC Forensic Services en hoogleraar Compliance & Integriteit Management aan de VU. Zij heeft een lange carrière achter zich waarin zij talloze forensische onderzoeken heeft gedaan in binnen- en buitenland. Tevens was ze bestuurder van Stork & Fokker Technologies en heeft ze verschillende organisaties van binnenuit geobserveerd, van financiële instelling tot maakindustrie en energie. Een groot aantal publicaties over compliance en integriteit staat op haar naam.

 
Prof.dr. Jeroen van den Hoven

Prof.dr. Jeroen van den Hoven

Jeroen is hoogleraar Ethiek en Techniek aan de TU Delft en hoofdredacteur van Ethiek en Information Technology. Van 2007-2013 was hij oprichter/wetenschappelijk directeur van 3TU Centre for Ethics and Technology. Hij won zowel de World Technology Award voor Ethiek, als de IFIP prijs voor ICT en Samenleving voor zijn werk in Ethiek en ICT. Jeroen was tevens oprichter en tot 2016 Program voorzitter van de Nederlandse Research Council on Responsible Innovation. Ook is hij lid van de TU Delft Blockchain Lab.

 
Drs. Stephan van den Broek RA RC

Drs. Stephan van den Broek RA RC

Stephan houdt zich bezig met 'opportunity & risk management' en heeft zich als financial aangeleerd continu vooruit te kijken. Hij is partner van Management Meets Singularity en verbonden aan Koenen en Co. Hij heeft meerderde boeken op zijn naam staan, waaronder Management in Singularity, over de impact van exponentiële technologische veranderingen op organisaties.

 
Dr. Kees Tillema

Dr. Kees Tillema

Kees Tillema is managing director bij Het Zuiderlicht Managementadviseurs. Samen met zijn collegae begeleidt hij intensieve veranderprojecten in organisaties. Hij heeft zich jarenlang verdiept in de wisselwerking tussen de economie en de sociologie van organisaties. Kees is daarnaast verbonden als hoofddocent management accounting & control aan de Rijksuniversiteit van Groningen.

 
Melvin Redeker

Melvin Redeker

Melvin Redeker heeft ruime ervaring met expedities en exploratie op de grens van de natuur en zijn moed. Van de onderwaterwereld in diepe zee tot de steilste toppen van de Himalaya. Uit zijn ervaringen destilleert Melvin waardevolle en doorleefde inzichten over succesvol samenwerken, het leveren van topprestaties, leiderschap en het omgaan met risico’s. Melvin studeerde bedrijfseconomie en werkte o.a. als coach van topsporters bij Cruyff Academics.

 

Meld u aan vóór 5 juli en ontvang tot € 100,- korting!

Voor deelname aan dit event ontvangt u PE-punten/uren:
NBA in aanvraag

GRATIS voor deelnemers:
Risicogestuurd werken in de praktijk!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.